Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Viskadalen IBK Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Viskadalen IBK
Innebandy
Seniorlag Herrar

Match

Viskadalen IBK

9 - 9
horredshallen
13 mars 2010
16:00

Tvååkers IBK

Referat

Referat: Viskadalen IBK - Tvååkers IBK

Viskadalen vs Tvååker 9-9 Slutet på en härlig säsong.

Inför matchen som spelades i lördags försökte jag kort att sammanfatta året som gått med några enkla meningar. Huruvida det blev bra eller inte kan dock diskuteras. Viskadalens seriespel detta året startade med en bortamatch i sommarstaden Varberg. På andra sidan skulle ett ungt orutinerat Warberg IBF.
Viskadalen skulle här lägga ribban för vilken potential laget skulle ha. Med en tajt och härlig seger hade grabbarna fått gott om självförtroende att trumma vidare i serien. Under säsongen som gått har grabbarna kunnat kvittera ut en blandad kompott av resultat. Några riktiga topp prestationer däribland som nämnt Warberg borta, Träslövsläge hemma och inte minst Tvååker hemma här senast. Viskadalen besitter dock nackdelen att även göra några riktiga bottennapp, dock väljer jag medvetet att inte nämna några av dessa.

Under säsongen som gått har det funnits ett antal profiler dock som väl skall nämnas och höjas upp för deras prestationer.

Tobias Swen Svenssons comeback var minst sagt uppskattad. Han som alltid har rätt inställning och gnuggar på trots motgångar

Johannes Serholt som med en handfull till kvitterat ut en fullt godkänd poäng statistik. Med 42 poäng inkasserade kan han glatt stoltsera högst upp på listan.

Niklas Börjesson som startade som spelande tränare men fick av vissa själ hoppa av uppdraget har som vanligt vart en av de viktiga pusselbitarna för att få maskineriet att fungera.

Samtliga andra skall dock absolut inte falla i skuggan utan har gjort väldigt bra jobb.

Viskadalen har en hel del att jobba på till kommande säsong, ändå skall laget som var utträknade på förhand vara inte vara allt för besvikna på årets resultat utan istället klappa sig själv på ryggen och se framåt.
Detta är det sista som knappas från mitt tangentbord på ett tag nu. Jag hoppas läsningen har både ställt till med lite gnäll,skratt och njutning.

På återseende!


#25 Daniel Gripestam


Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
Johannes Hidebring 1 2 1 4 3
David Johansson 1 2 0 2 2
Emil Karlsson 1 1 1 0 2
Magnus Knutsson 1 1 1 0 2
Niklas Börjesson 1 1 1 0 2
Markus Eriksson 1 1 0 0 1
Ludwig Börjesson 1 0 0 0 0
Mikael Claesson 1 0 0 0 0
Victor Eriksson 1 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng

Andra möten i serien

lör 9 jan 2010, 16:00 Tvååkers IBK - Viskadalen IBK 19 - 2